Search

Napotek za mesec junij 2021

Draga duša v tem mesecu je na prvem mestu tvoja JASNOST in OSREDOTOČENOST, CENTER tebe. Da si jasen v tem kar počneš, v čemer deluješ, da jasno gledaš na življenje. Da se ti jasno odstrejo vse meglice in tančice pred teboj, da jasno vidiš kam greš, kaj hočeš, kaj želiš. Jasnost je ta mesec na prvem mestu, da končno ozavestiš kaj je tisto KAR ŽELIŠ, K ČEMUR STREMIŠ in kako delovati, da si lahko čimbolj v svojem centru, v moči in da jasno veš kaj želiš, kaj potrebuješ.Če si ta trenutek zmeden, če ne veš kaj bi, kam bi šel, da je velik kaos okrog tebe, samo dovoli ozavestiti da si tu kjer si, naredi par globokih vdihov in izdihov, da se nacentriraš na sebe in na ta način počasi lahko vidiš bolj jasno tvojo sliko. Vse tisto kar se potrebuje odstrniti se odstrne, da vidiš jasno kaj je pred teboj, okrog tebe in s tem lahko narediš čistko v tvojem življenju. Se pravi tisto kar ne potrebuješ, kar te ne podpira, odstrani oziroma umakni iz tvojega življenja. Naj si bodo to ljudje, stvari, naj si bo to delo s katerim izgubljaš preveč energije. Ko se poglobiš v dihanje, jasno veš kaj te moti v tvojem življenju, kaj je ovira, kaj je breme. Ko si povezan s seboj v centru, ko se nacentriraš, se pravi ko dovoliš, da jasnost napolni tvoj um, tvojo zavest, ko se osrediščiš s srebrnim tokom (s tokom srebrne svetlobe), ki se steka iz univerzuma zate, s tem centriraš sebe, da pridobiš na svoji jasnosti in ko dodaš še dihanje, se meglice, ki ti zastirajo pogled razblinijo, na katerem koli tvojem področju.


Ob vsem ravno tako daš namero, da te napolni jasnost. Da si jasen v izražanju, v delovanju in da jasno izraziš vse tvoje potrebe, ki jih ti kot duša potrebuješ izraziti oziroma deliti s svetom. Istočasno ti ta mesec prinaša veliko veselja, radosti, da se veliko zabavaš, smeješ, da sebe izraziš v svoji popolnosti, pristnosti, kajti z jasnostjo pride tudi sreča. Sreča, da si tu v tem času, telesu, katerega imaš. Sreča, da so ti dane izkušnje in ljudje s katerimi rasteš. Kajti ko si bolj jasen, ko bolj jasno vidiš sliko, ti ves upor in breme odpadeta. Zato lahko lažje vidiš situacijo v kateri si, se pravi da ne gledaš na njo z uporom ampak sprejemanjem. Ko sprejmeš to situacijo, tvoje življenje v vsej celoti kot je, potem si srečen/a, ker se upor umakne, ker si v jasnosti in v pretoku. Upor tukaj nima moči. Zato lahko ti kot duša zaživiš bolj srečno bolj radostno in seveda sproščeno. Ravno tako te druga mnenja, prepričanja ne bodo rušila, zato ker boš v tvojem centru. Ko si jasen, ko si v sebi, ko si takorekoč nacentriran te nobena družbena prepričanja, nobena kritika ne more zrušiti. Zato je tako pomembno, da si še bolj v svoji jasnosti, v jasnem fokusu kaj želiš v svojem življenju doseči, biti in dobiti. Ta čas je tu zate, da narediš nov korak naprej, da dobiš uvid katerega si potreboval, da se naredi preskok, nova menjava v tvojem življenju.

Energije tega meseca so sproščene in lahkotne, zato te jasnost, užitek in sreča tu podpirajo. Kajti bolj kot boš sproščen, lahkoten, lažje boš v svojem centru, v pretočnosti in v lažji menjavi tvoje zavesti. Se pravi, če morajo stara zavest, prepričanja oditi, potem bodo odšla lahkotno. Kajti ti ko si v lahkotnosti, ko si v pretoku, ni nobene težave, ni upora, ki bi te omejeval, da to ne smeš/moreš spustiti, ampak je to lahkotna predaja vseh starih prepričanj, mnenj, delovanj, da z vso lahkoto to spustiš. Ker kot duša veš, da te čaka nekaj drugega, boljšega, bolj podpornega. Zato ta mesec počni vse v tvoji lahkotnosti, sproščenosti, brez pritiska. Dovoli, da vse staro, ki potrebuje zapustiti tvoje telo in um, da gre. Da preko jasnosti, lahkotnosti in radosti maksimalno napolniš sebe, tvoje življenje in tisto kar te obdaja. Da se napolniš z novo močjo in energijo, ki te bo podpirala drugo polovico leta.


Nadangel MIhael

Kanalizirala Anka Ule

Junij 2021

0 views0 comments

Recent Posts

See All