Search

Napotek za mesec julij 2021


Draga duša, tukaj s teboj sem jaz nadangel Rafael. V tem mesecu se učiš SAMOSPOŠTOVANJA, koliko ti sam sebe SPOŠTUJEŠ, koliko SI VREDEN in kako vse TO CENIŠ. Kaj so tvoje vrednote, kaj so tvoje prednosti, slabosti.

Poglej oziroma daj sebe pod lupo in ANALIZIRAJ SEBE, kje si dober in kje nisi tako dober, kje si uspešen in kje nisi tako uspešen. Poglej podrobno sebe. To ni izguba časa, pri tej analizi lahko samo pridobiš. Pridobiš ZAVEST, UVID in to je tisto kar potrebuješ ta trenutek zdaj, da se odprejo tvoje oči, zavest, da vidiš širše. Kajti gledaš preveč omejeno. Potrebuješ razširiti tvoj pogled, da ti je več opaženo, da drugače zaznaš stvari, ljudi in situacije, ker ko ti sebe pogledaš bolj podrobno, ko sebe pogledaš v tvojo srčiko, v center, v tvoje središče, točno VEŠ KDO SI in KAJ ŽELIŠ. In tukaj ko sebi pogledaš takorekoč v oči in si iskren s seboj, se ti veliko hitreje razjasni slika, bolj jasno vidiš tisto kar se odvija pred teboj, kar ti življenje sporoča, kar te oseba nasproti tebe uči. Kaj ti tvoje telo sporoča.

Bolj ko si v sebi, bolj ko si zavesten sebe kot duše, tako kot tvojega telesa, bolj opaziš kaj se dogaja s tvojim telesom. Ali je utrujeno, bolno, je pridobilo določeno hibo, ki je prej sploh nisi opazil. Poglej na vse to iz drugačnega zornega kota in videl boš kaj vse se dogaja okrog tebe, da ima velik pomen, da ni vse samoumevno. KO SE ZAVEDAŠ SEBE, SVOJE OKOLICE, SITUACIJ, TVOJEGA TELESA se ti življenje začne vrteti drugače. Oziroma odvijati pred teboj drugače.

Namen je ozavestiti dogajanje pred teboj in v tebi. Ko greš v ANALIZO SEBE, ko si iskren s seboj LAHKO TO VIDIŠ, ZAČUTIŠ IN DOŽIVIŠ. Prej gre vse mimo tebe, nič nima pomena, ker je vse samoumevno. In ko narediš ta drobnogled, se ti bodo začela odpirati širša obzorja. Obzorja, kako deluješ do sebe, do svojega telesa, kako lahko sebi, kot duši, kot fizičnemu telesu pomagaš, da se izboljša fizično, mentalno in čustveno stanje. Kajti TI SI CENTER VSEGA DOGAJANJA, tako v tebi kot zunaj tebe, KER TI SI KREATOR VSEGA, KAR SI KAR JE IN KAR BO. Ko se zavedaš kakšna moč je v tvojih rokah, kakšna moč je v tebi, lahko popolnoma spremeniš tvoje življenje, tvoj pogled in situacije. KO SI RESNICOLJUBEN, ODKRIT DO SEBE VEŠ KAJ JE TVOJA ŠIBKOST IN KAJ JE TVOJA MOČ. Ko začneš kreirati vse to, se ti obzorje odpre. Vidiš nešteto možnosti, idej, rešitev in vse kar prihaja k tebi. Ko si čist in v sebi, ko si pripravljen sprejeti vse kar pride, ko veš da je to tvoja kreacija, ko veš da si to ti skreiral, si odprt za vse, kajti vsaka stvar ti prinese nekaj novega. TVOJE ŽIVLJENJE JE TVOJE UČENJE, TVOJE ŠIRJENJE ZAVESTI. Bolj ko je široka zavest, bolj široko, bolj polno je tvoje življenje, najdeš mir v sebi, pomirjenost in usklajenost s seboj, takrat veš v čem si dober, kaj je tvoja vrlina in kakšna je tvoja vrednost. Dovoli da v tem mesecu RAZŠIRIŠ TVOJE VREDNOTE, ČISTOST, ISKRENOST IN MOČ. Ko boš v sebi in deloval iz sebe, se vse kreira zate.

TO SI TI.

BOŽANSKA KREACIJA UNIVERZUMA. Ko si v sebi v svojem bitju, v svojem centru lahko kreiraš božanskost iz sebe. Zato dovoli si biti jasen, iskren in deluj iz sebe v najčistejši ljubezni do vsega. Dovoli, da tvoja kreacija ustvari tisto kar je v tvoji duši. To je ČISTOST, MIR in LJUBEZEN. Kreiraj iz te vibracije in zavesti ta mesec.


Nadangel Rafael

Kanalizirala Anka Ule

Julij 2021

9 views0 comments

Recent Posts

See All