Search

Napotek za marec 2021

Drago ljudstvo, dragi ljudje! Bodite pogumni, stopite korak naprej kjub prepričanjem, kljub temu, da nobeden pred vami ne naredi koraka, bodite pogumni in stopite naprej v smeri tistega česar vi čutite, da je prav, ne kar pravi družba, kar pravi vodstvo, vodilni ljudje ampak tisto kar vi čutite, da je prav za vas, da vas podpira.

Kajti, ko boste sledili temu ne boste podlegli strahu, družbenim prepričanjem, da če si upaš, če si drzneš, da si poteptan. Ni res. Ravno ta čas, vi potrebujete biti pogumni in potrebujete iti čez to mejo, prestopiti ta prag, s katerim se že kar nekaj časa spogledujejte. Pa vendar vedno iščete izgovore. Naredite konec izgovorom, stopite čez in stopite na drugo, takorekoč svetlo stran. Svetlo stran vas samih, vaše prihodnjosti, vaše zavesti. Kajti vaša zavest kliče po prebujenju, kliče po dokončnem prebujenju.Ta trenutek potrebujete narediti nekaj drugače, kot ste bili vajeni, kot ste mislili, da je prav oziroma je vaš um mislil, da je prav. Sedaj delujte v smeri vaših občutkov, to kar globoko v sebi veste, da je ta trenutek pravilno. S katero odločitvijo se ta trenutek dobro počutite. In ko greste čez sebe, se osvobodite. Dovolite si izstopati, imate to moč. Mi vaše duhovno vodstvo, ves univerzum vas podpira pri tem. Zato storite ta odločilni prebojni korak za vas same, za vašo svobodo. Za osvoboditev vaših vzorcev, prepričanj in osvobodite vašo dušo, da se ravnate po njenih občutkih, željah, kajti ona ima resnično prave odgovore, napotke in usmeritve za vas. In ko globoko v sebi, veste kaj je vaš glas duše, takrat ne boste v zmoti, ne boste poteptani, ne boste razočarali sami sebe.

Če želiš preskočiti potok veš da potrebuješ zalet ali malo daljši korak. In če se zaustavite pred tem potokom, ne da bi skočili čezenj, pomeni da v bistvu, vi poteptate sebe, kar je bistveno hujše, kot če drugi poteptajo vas. Pa vas ne bodo, saj je čas primeren, da izstopite iz cone udobja. Da si sami daste svojo svobodo, kajti vi edini ste samosvoj osvoboditelj, osvoboditelj sebe, osvoboditelj prepričanj. In ko skočite čez, si dovolite živeti sebe, svoje poslanstvo.

Ko eden od vas skoči čez ta potok, pomeni, da bodo poskušali še drugi in boste vzvod drugim. Zakaj ne bi bili vi sedaj na prvem mestu tega preboja, zakaj vedno čakate druge. Bodite vi pobudnik, naredite to zase, kajti s tem boste največ podarili sebi, s tem boste sebi dokazali, kako močni ste. Kako močni ste, ko se odločite, ko vam je dovolj vsega, ko ste siti vsega, ko vidite da se nekaj ne da, ampak vi čutite, da je vse mogoče. In odločite se narediti korak, preskočiti ta potok, preskočite vašo oviro v življenju, naredite ta korak naprej. Ko boste v svoji samozavesti, ko boste toliko odločni narediti ta korak, vedite, ne boste razočarali sebe temveč boste sebi dali svobodo. In ko dva, trije, štirje, deset dajo sebi svobodo, bodo največji vzor, zgled tudi drugim, da se odločijo za ta korak. Da se odločijo živeti v svoji moči, svobodi in pogumu.

Ne potrebujete se ozirati na druge, poslušati drugih, kajti ko si v sebi, ko si v svojem stebru zavesti, ko veš zakaj to delaš, te tudi mnenja družbe ne zamajejo, ne dovoliš, da bi bil pohojen, potlačen zaradi svojih dejanj, kljub posmehovanjem drugih, ko si v svojem stebru, ko greš toliko čez sebe, ko si upaš reagirati pogum, vsi ti očitki, kritike družbe izvenijo, nimajo moči, kajti ti veš da si zase naredil največ, kar ta trenutek lahko. In to je da greš naprej ne glede na vse. Zato ker ti tako čutiš, da je prav.

In resnično je prav tako v vsaki stvari v življenju, zato pojdite po vaš zalet, preskočite potok, dovolite si biti drzni, pogumni, da lahko kreirate svoj in vaš nov svet. Predvsem pa da kreirate vašo svobodo. Svobodo si lahko da vsak sam, ne potrebujete osvoboditelja, vi sami ste osvoboditelj, kajti, ko si osvobojen sam, svoboda pride, ker jo ti vidiš, ker jo ozavestiš, ker drugače gledaš na svet okrog sebe. Ne odlašaj, ne prelagaj, ampak samo stori.

Jaz nadangel Rafael in Metatron vas zelo podpirava na tej poti, zato bodite pogumni in drzni. Energije tega meseca vas podpirajo, da ste samosvoji in svobodni. Bodite zgled prvo zase in potem za ostale, za tiste, ki so vam blizu, ki jih poznate ali jih ta trenutek še ne. Ko boste storili ta korak boste sprožili plaz dvoumja v ljudeh, ki ne vejo kaj je prav in kaj narobe. V bistvu da prepoznajo, kaj je pravi odgovor, sporočilo družbe in kaj so sporočila v njihovem bistvu in zavesti. Zrastite v zavedanju, zavesti, da boste čutili sebe, svoj višji jaz in da boste lahko na ta način vodeni, da ne boste vodeni iz uma ampak iz svojega višjega jaza - svoje duše. Ta mesec postavite sebe v ospredje, na 1. mesto v vseh stvareh in upajte si tisto kar že od nekdaj želite, sanjate. Sedaj je pravi čas, da storite ta korak v smeri sebe.

9 views0 comments

Recent Posts

See All