Search

Napotek za maj 2021


Draga duša, ponovno je tu čas zate, čas da spregledaš kdo si, da se razsvetliš, da se OSVOBODIŠ SEBE, svojih prepričanj, težav, potreb. Ta mesec je čas, da se predaš sebi, da gledaš za tistim, kar ti resnično potrebuješ, ne kar misliš da potrebuješ ampak tisto kar čutiš, da potrebuješ. Ali je to počitek ali je to akcija, ali je to samo da sediš pri miru in samo si. Kaj je tukaj zate pomembno, kako lahko ti sebe kot osebnost, kot duša napolniš.

Napolni se z naravo, s soncem, z meditacijo. NAPOLNI SE S TISTIM KAR TI DA ŽIVLJENJE, VESELJE, ENERGIJO IN RADOST. Lahko je to srečanje z ljudmi, z dragimi osebami, lahko je to samo odkrit pogovor ali samega s seboj ali z osebo, ki ti je zelo blizu. Samo da si izmenjaš mnenja, poveš tvojo vizijo, tvoje ideje, kako ti dojemaš vse te stvari, ki se dogajajo okrog tebe. Samo dovoli si biti izražen, svobodno izražen, brez omejitev, brez pričakovanj in seveda brez ugajanj.

Samo to, da svobodno poveš kako čutiš in kaj je tisto v čemer uživaš. Ravno tako bo UŽITEK polnil ta mesec. Polnil bo tebe, tvojo dušo in to kar želiš početi, v čemer uživaš, to kar te polni. Polni tebe, tvojo energijo, energijo telesa, vitalnost, da lahko počneš tisto kar želiš. Zopet smo pri svobodi in opominjamo te, DA SVOBODA IN UŽITEK sta ključnega pomena tega meseca. Ko uživaš v stvareh, ki jih počneš in si seveda neomejen, nisi stisnjen, da si dovoliš svobodno izražati se, gibati in biti.

SAMO BITI, NIČ VEČ IN NIČ MANJ.

Zahvali se sebi za tvoje življenje, za to izkušnjo, ki ti je dana in poglej česa te uči, ali te uči osvoboditve sebe ali te uči osvoboditve drugih. Kot vedno si ti na 1. mestu. Se pravi te uči osvoboditve sebe. Osvoboditve sebe, tvojih notranjih senc, ki ti zamegljujejo svetlobo, ki jo lahko ti kot duša daš drugim, s katero svetiš in katera te napolnjuje in daje življenje.

Zato draga duša resnično začni se zavedati SEBE, tvoje moči in seveda najdi tiste užitke, stvari v katerih uživaš, se počutiš sproščeno, svobodno in neomejeno, kajti, če ti svoboda ni dana si jo lahko daš sam. Tako kot si lahko daš sam si lahko tudi odvzameš. In ne pozabi, da svobodo, če je ta trenutek nimaš si jo odvzemaš sam. Draga duša, ko boš ozavestila kakšna moč je resnično v tebi, kaj lahko vse skreiraš v tvojem življenju, ne bo več dvomov, pomislekov oziroma prelaganj odgovornosti na druge. In sicer kaj lahko drugi dajo tebi ampak lahko ti sam daš sebi vse to, kar iščeš drugje in kar želiš od drugih.

VSE TO LAHKO DAŠ TI SAM SEBI. Zazri se okoli in poglej kako pomemben si za ta svet poglej kako lepo je vse tisto kar te obkroža. Kako lepo te napolnjuje, ti nudi to svobodo, le če ti hočeš. BODI NEOMEJEN IN BREZMEJEN TER SPREJMI TO SVOBODO V SEBI. Z drugimi besedami sprejmi sebe, zavej se svoje moči, kreacije in KREIRAJ SVOBODO.


11 views0 comments

Recent Posts

See All