Search

Napotek meseca za april

Kot vam je bilo predano prejšnji mesec, da bodite drzni, da bodite v svojih srcih je tukaj čas za akcijo. Akcijo, da se postavite zase, da postavite trdne temelje za naprej, poglejte česa si želite v življenju, poglejte, kje si še vedno ne dajete tistega, kar bi si želeli, kar čakate da bi vam dali drugi, da bi vam bilo dano. Pa vendar je tukaj čas akcije za vas same.Vi ste tisti, ki si lahko to daste, če ste upoštevali navodila, da ste bili drzni, da ste si upali, ste dobili že neko kilometrino, določene izkušnje v preteklih mesecih. In sedaj je čas za akcijo. Le ta že ima temelje, na tem kar ste delali prejšnje mesece, zato da lahko to izpeljete, da si daste to kar želite, kar vas izpolnjuje, kar vas polni, poriva naprej, vas dela žive, da ste spontani v vsem kar počnete, da se predajate toku življenja, da ne zavirate dogodkov zaradi strahu, zaradi tega ker še nimate dovolj izkušenj. NE.

Upajte si, če ste bili drzni prejšnje mesece, vam sedaj ne bo problem, kajti sedaj je čas akcije, ko greš naprej ne glede na vse. In ta akcija vas bo napolnila s tako božansko energijo, da si boste sami sebi rekli “Zakaj tega nisem storil že prej?”

Akcija vas popelje v nove sfere, v nove sfere nezavednega, to kar še ne poznate in to je za vas popolnoma novo področje popolnoma nova perspektiva, nov pogled, vidik. To je tisto po čemer hrepenite, to vas bo napolnilo s tako božansko energijo, da boste imeli moči za še in še, in še več akcije, poguma. To vas napolni s samozavestjo in ljubeznijo. Samozavestjo, da ste sposobni, da lahko greste čez svoj ego, čez svoj strah, da si daste tisto, kar vi želite, ne drugi. In to si lahko podarite in daste sami sebi.

Ne potrebujete nikogar. Vse to je v vaših rokah in dosegljivo. Zato spodbujam vas pojdite v akcijo, dovolite si živeti to po čemer vaša duša hrepeni in ve, da lahko to dobi. Tukaj sem za vas, vas podpiram in bodrim v tem obdobju akcije, da z vnemo in pogumom nadaljujejte, da se ne ustavite ampak da nadaljujete, ker imate moč, sposobnost, da greste še dlje. Ob vsem tem bodite vedno in povsod v ljubezni. V ljubezni do sebe in do drugih. Ko prideš do cija, do tega kar si želiš v stanju ljubezni, oziroma da deluješ iz ljubezni, je to kar dobiš polno ljubezni in ima močno vsebino. In to je tisto kar si vsi želite, da ko prideš do željene stvari, da ni puhla, da ni prazna, ampak da je napolnjena z ljubeznijo in močjo. Naj vas ob vsem tem polni radost in veselje, da je to življenje katerega imate ČUDOVITO, da ste hvaležni za to darilo, ki vam je bilo podarjeno, da živite tukaj, sedaj v tem času.


Z ljubeznijo Nadangel Zadkiel,

Kanalizirala Anka Ule

April 2021


6 views0 comments

Recent Posts

See All