Moje ime je Anka Ule in me je že od malih nog zanimal stik z naravo, kjer sem zelo uživala in preživela tudi veliko časa ob bližnji reki, v gozdu, plezala po drevesih,… za kar sem zelo hvaležna, kajti moje otroštvo je bilo resnično doživeto v polnosti. Vse to je bila posledica, da me je pritegnila kasneje prvo astrologija in nato v še večji meri numerologija. Numerologija je resnično postala moja strast (še vedno je) kjer sem neizmerno uživala in preko nje pomagala ljudem spoznati sebe kdo v resnici so, kakšen je namen in pomen njihovega življenja ter preizkušenj s katerimi se soočajo, da bi lahko čimbolje zaživeli v svoji moči. Seveda pa je v prvi vrsti pomagala meni, do moje velike transformacija, za kar sem še danes hvaležna, ker je vse to pripomoglo, da sem danes na tej poti, ki jo delim s teboj.

V letu 2018 me je pot življenja pripeljala na tečaj Celestial Inspiration TM, kjer sem se naučila povezovanja z angeli, duhovnimi vodniki, zavestmi… Še preden sem se udeležila tečaja sem vedela, da bo to moja nadgradnja v življenju, na koncu pa je postala še večja kot sem si predstavljala. Zaradi tega se vsak dan bolj zavedam, kako pomembno je biti v stiku s seboj in z naravo, kajti to, te odpira za več zavedanja, ki ga preko angelov dobim kot medij. Sposobnost povezovanja z angeli me je še bolj povezala s seboj in z zavednjem, kakšno moč nosi vsak posameznik v sebi in prav preko jasnih sporočil in usmeritev angelov ti jaz kot medij lahko pomagam, da se tvoja moč v tebi aktivira v smer, ki tebe kot dušo podpira, preko katere rasteš, preko katere raste tvoja zavest in zavedanje, da je vse mogoče in dosegljivo, kar ti kot duša nosiš v sebi. Angeli ti predajo jasnost preko katere lažje nadaljuješ, se soočaš na poti tvojih izzivov in preizkušenj, ki si si jih kot duša izbral za tvojo rast in razvoj.

IMG_6498.JPG

Sreča in izpolnjenost sta v tebi, ne zunaj tebe. Dovoli, da preko sporočil tvojih angelov osvojiš svetove nezavednega. S tem se prebudi tvoja notranja radost, sreča, razumevanje situacij in ljudi v tvoji okolici, zato posledično življenje postane bolj enostavno in dobi smisel.