Moje ime je Anka Ule in me je že od malih nog zanimal stik z naravo, kjer sem zelo uživala in preživela tudi veliko časa ob bližnji reki, v gozdu, plezala po drevesih,… za kar sem zelo hvaležna, kajti moje otroštvo je bilo resnično doživeto v polnosti. Vse to je bila posledica, da me je pritegnila kasneje prvo astrologija in nato v še večji meri numerologija. Numerologija je resnično postala moja strast (še vedno je) kjer sem neizmerno uživala in preko nje pomagala ljudem spoznati sebe kdo v resnici so, kakšen je namen in pomen njihovega življenja ter preizkušenj s katerimi se soočajo, da bi lahko čimbolje zaživeli v svoji moči. Seveda pa je v prvi vrsti pomagala meni, do moje velike transformacija, za kar sem še danes hvaležna, ker je vse to pripomoglo, da sem danes na tej poti, ki jo delim s teboj.

V letu 2018 me je pot življenja pripeljala na tečaj Celestial Inspiration TM, kjer sem se naučila povezovanja z angeli, duhovnimi vodniki, zavestmi… Še preden sem se udeležila tečaja sem vedela, da bo to moja nadgradnja v življenju, na koncu pa je postala še večja kot sem si predstavljala. Zaradi tega se vsak dan bolj zavedam, kako pomembno je biti v stiku s seboj in z naravo, kajti to, te odpira za več zavedanja, ki ga preko angelov dobim kot medij. Sposobnost povezovanja z angeli me je še bolj povezala s seboj in z zavednjem, kakšno moč nosi vsak posameznik v sebi in prav preko jasnih sporočil in usmeritev angelov ti jaz kot medij lahko pomagam, da se tvoja moč v tebi aktivira v smer, ki tebe kot dušo podpira, preko katere rasteš, preko katere raste tvoja zavest in zavedanje, da je vse mogoče in dosegljivo, kar ti kot duša nosiš v sebi. Angeli ti predajo jasnost preko katere lažje nadaljuješ, se soočaš na poti tvojih izzivov in preizkušenj, ki si si jih kot duša izbral za tvojo rast in razvoj.

Sreča in izpolnjenost sta v tebi, ne zunaj tebe. Dovoli, da preko sporočil tvojih angelov osvojiš svetove nezavednega. S tem se prebudi tvoja notranja radost, sreča, razumevanje situacij in ljudi v tvoji okolici, zato posledično življenje postane bolj enostavno in dobi smisel.

  • Facebook
  • Instagram

 © 2020  Anka Ule vse pravice pridržane