Kanaliziranje angelskih sporočil v živo

Kanaliziranje po metodi Celestial InspirationTM poteka v živo 1:1 v Ivančni Gorici. 

Kot medij imam sposobnost povezati se s tvojimi osebnimi angeli, kjer predam zavest ter sporočila, ki ti jih sporočajo. Odgovarjajo na raznorazna vprašanja, za katera si že dolgo želiš da bi bila odgovorjena. Preko odgovorov dobiš jasnost, ki jo lahko uporabiš v vsakdanjem življenju. Cena 60 minutnega srečanja je 97€, ki ga pred najinim srečanjem nakažeš na TRR, ki je naveden na dnu strani. Termin se določi po dogovoru preko telefona ali maila. Pred srečanjem dobiš vse potrebne informacije na mail, lahko pa si v zavihku "Najboljša vprašanja", pogledaš priporočene primere, da boš preko predanih oziroma prejetih informacij zadovoljil tvojo še tako veliko vedoželjnost.

Kanaliziranje na daljavo preko spleta

Kanaliziranje po metodi Celestial InspirationTM poteka v živo vendar iz udobja tvojega doma ali pisarne, kjer imaš popoln mir in te nihče ne moti, da se v celoti lahko sprostiš in prejmeš vsa predana sporočila, ki ti jih angeli preko mene kot medija predajo. Čas najinega srečanja je 60 minut in ima ceno 87€. Znesek poravnaš pred najinim srečanjem in sicer na TRR naveden na dnu te strani. Glede termina se dogovoriva in uskladiva preko maila ali telefona, ki sta navedena v zavihku "Kontakti".

Kanaliziranje preko e-maila

Pošlješ 3 vprašanja po mailu in v roku parih dni, ko prejmem nakazilo na moj račun, pošljem odgovore v audio posnetku. Tudi tukaj angeli predajo prvo splošno sporočilo, za katerega želijo, da ga slišiš prvo in nato podajo odgovore na ostala zastavljena vprašanja. Cena storitve znaša 77€. Podatke za nakazilo najdeš na dnu strani.

Numerološka analiza osebnih podatkov

Eno urno srečanje, ki poteka v živo v Ivančni Gorici ali preko spleta.

Kako se lahko preko tvojih osebnih rojstnih podatkov prepoznaš, kdo si, kaj so tvoji talenti, blokade in začarani krogi, ki se ti ponavljajo v vsakdanjem življenju. Preko enomestnih števil, ki jih dobim pri izračunu, ti dajo vedeti, s katerimi čustvi si najšibkejši in po drugi strani pokaže kako aktiviraš svoje potenciale, da zaživiš bolj srečno, polno, zadovoljno ter zdravo življenje.  Preden opravim izračun, te sprostim s kratko meditacijo. To srečanje ti pomaga v situacijah s partnerstvom, najti novega partnerja, razrešiti odnose (z otroci, starši, prijatelji, poslovnimi partnerji), rešiti zdravstvene težave, ki te pestijo, tudi poslovno področje je bolje razumljeno in dobiš usmeritve kako kreirati več obilja, več užitka na delovnem mestu,..... Skratka razumeti, zakaj se ti življenje dogaja kot se in iti skozi življenske izzive bolj zavestno in prisotno. Znesek najinega srečanja je 55€, ki ga nakažeš na TRR, ki je naveden na dnu strani, pred najinim srečanjem. Termin in ura se določita po predhodnem dogovoru preko telefona ali maila.

Podatki za nakazilo

Zavestno Življenje, Anka Ule s.p.

Križni vrh 10

8230 Mokronog - Trebelno

TRR odprt pri NKBM d.d

SI56 0400 1003 9018 724

SWIFT: KBMASI2X

Namen: kanaliziranje (ali numerologija) ime in priimek

Koda: OTHR

Sklic: SI00 Datum termina